Slutspillet glippede, men flot sæson alligevel

Af Claus Sonne

TTH klar med festlig afslutning på damesæsonen

Randers HK slukkede torsdag aften TTH-damernes drøm om en plads i medaljeslutspillet, og TTH-direktør John Mikkelsen ønsker Randers HK tillykke.

– Vi må erkende, at både Randers HK og Silkeborg-Voel KFUM her efter jul har været bedre end os, og begge hold har fået flere flotte sejre over nogle af Ligaens top seks hold. Det må vi tage hatten af for, mens vi desværre nu kun har en enkelt kamp tilbage i sæsonen, siger John Mikkelsen og blåstempler TTH’s sæson.

– Som jeg tidligere har sagt, har vores damehold leveret en meget flot sæson, hvor deres indsats og gå-på-mod har været helt i top. Desværre har vi her i 2. halvdel af sæsonen været hårdt ramt af skader på flere centrale spillere, og derfor har vi spillet mere snævert, end vi gjorde i 1. halvdel af sæsonen, og det har kostet mange kræfter. Selvfølgelig er vi alle nu skuffet, efter at holdet i 18 af 22 runder har været en del af top 8 i Danmark. Uanset hvad, så har Pether Krautmeyer & Co. fortjent et kæmpe skulderklap for deres store indsats igennem sæsonen, siger John Mikkelsen.

Kom og vær med når Ligadamerne slutter sæsonen – gratis entré til alle.

Når Ligadamerne lørdag den 17.marts spiller i Gråkjær Arena mod Silkeborg-Voel KFUM, bliver det sæsonens sidste ligakamp. I samarbejde med Vestforsyningen A/S og Speciel-butikken Holstebro inviterer TTH Holstebro på gratis entre til alle.

– Vi håber at rigtig mange vil være med til at slutte sæsonen af sammen med Ligadamerne. Vi vil sammen med spillerne og de to matchpartnere sørge for at en god og festlig afslutning. Så kom og vær med når dameholdet slutter sæsonen af, lyder opfordringen fra John Mikkelsen, der fortsætter:

– Vi vil nu så småt begynde at kigge frem mod næste sæson, hvor vi ser frem til en ny spændende sæson med en del nye ansigter på holdet. Samtidig vil vi i de kommende måneder fortsætte træningen, så de spillere, som nu skal videre til en ny klub, kommer fra TTH i en så stærk udgave som muligt, slutter TTH-direktøren.

I forbindelse med en af herreholdets DM-slutspilskampe vil klubben tage afsked med de spillere, som skal til en ny klub i næste sæson.

Vind flotte præmier fra kampens Match -og Eventpartner

Vestforsyningen og Special-butikken har sørget for flotte præmier til TTH-pigernes afsluttende sæsonkamp. Der vil være præmier for mere end kr. 3.000, så kom og få en hyggelig håndbolddag, hvor du har chancen for at få en ting med hjem.

Påsketema i Creativ Corner

Til TTH-damernes afsluttende kamp den 17. marts vil der være påsketema i Creativ Corner i Gråkjær Arena foyeren. Fra kl. 14.00-15.00 kan børn i alle aldre få afprøvet deres kunstneriske færdigheder med at lave påskepynt.

Gaardhøje 300x250 ny
Revision Limfjord Ferielov