Selvforsyning med grønsager til husbehov

Jens Juhl giver inspiration til, hvordan man kan blive selvforsynende med de fleste grønsager i en have af overkommelig strørrelse uden brug af pesticider og handelsgødning. Jens Juhl har siden 1994 dyrket økologisk i kolonihaven “Slottet i Smørmosen” Arrangeret af Haveselskabet Holstebro Kreds.

En af tidens trend er ønsket om et enklere liv med fokus på miljø, bæredygtighed og sunde fødevarer, produceret i egen have.

I sit indlæg vil aftenens indlægsholder, Jens Juhl give inspiration til, hvordan man kan blive selvforsynende med de fleste grøntsager i en have af overkommelig størrelse uden brug af pesticider og handelsgødning.

Indlægget er ledsaget af en masse inspirerende billeder fra hans egen kolonihave, “Slottet i Smørmosen”, der ligger i Gladsaxe. Her har han sammen med Sølva Falgren dyrket jorden efter økologiske principper siden 1994. Huset var forfalden og haven ikke holdt. Fra starten besluttede de at haven skulle dyrkes økologisk. “Vi har været gennem en masse og høstet både gode og dårlige erfaringer. Det har været sjovt, men nu sjovest, når arbejdet med jorden krones med en god høst”, konstaterer jens Juhl.

Parret bor i kolonihavehuset i sommerhalvåret (og lidt til), mens de om vinteren er “bymennesker” på Nørrebro.

Sammen har de siden 2011 skrevet fem bøger om økologisk havebrug og selvforsyning.

Desuden har de en informativ hjemmeside www.slottet-i-smoermosen.com.

Jens Juhl er en meget benyttet indlægsholder, der meget levende og engageret fortæller om sin store hobby og lidenskab.

Valgmenighedens Hus – 13/3-2018 kl. 19:00

Ingen tilmelding – alle er velkomne

Gaardhøje 300x250 ny
Brinks box