SÅ ER HUN KLAR TIL JAZZ

Malene Kjærgård Group spiller op til frokostjazz på Tobaks Fabrikken i Holstebro

NYHED FRA JAZZKLUB 93 HOLSTEBRO

Jazzklub 93 Holstebro måtte i efteråret 2016 aflyse et arrangement med Malene Kjærgård Group på grund af en turné til Japan.

Men lørdag den 16. september kl. 12.00 er hun klar til frokostjazz på Tobaks Fabrikken. Og man kan kun være helt enig i det, Fyns Stiftstidende sidste år skrev: “Det er ikke svært at nyde hver en lille glose, når den debuterende jazzsangerinde Malene Kjærgård leverer dem med så stor overbevisning og fløjlsblød klang, som hun gør på sin første plade Happy Feet”.

Det er store ord om et af de nye skud inden for jazzen, især fordi den danske jazzscene allerede er erobret af danske kvindelige sangerinder af temmelig høj standard. Så det må da opleves!

En oplevelse

Malene siges at være kendt for en åbenlys sans for formidling, og hun har den evne at tilpasse sin musik til stemningen i rummet gennem sin aktive kommunikation med publikum. Hun evner altså at give sit publikum en musikalsk og lyrisk gave med hjem. Som publikum vil du opleve at blive suget ind i en musikalsk historiefortælling.

Malene Kjærgårds gruppe består af Kasper Villaume på klaver, Mads Kjølby guitar, Tobias Dall Mikkelsen kontrabas og Snorre Kirk på trommer. Besætningen kan dog veksle!

Der er ingen tvivl om, at publikum har en unik musikalsk oplevelse i vente.

Brinks box
Revision Limfjord 02/10 sb stilling