Noch Einmal Bierfest Holstebro

Kom til stor temafest med wienerschnitzel og kæmpe fadøl, som kun en rigtig Bierfest kan hamle op med!

Bierfest for tredje gang
2. februar 2018 bankes årets temafest, Bierfest Holstebro, igen op i Sir-Lyngbjerg Centret. Tilbage i februar var ca. 500 festglade gæster mødt op til et brag af en fest, hvor bandet TopSeven gav den gas i hele 7 timer non-stop med god blanding af tyrolermusik og dansemusik. Undervejs, i de 7 timers som festen varede, blev der drukket ca. 1.800 liter øl, 1000 gajolrør, 30 flasker Pureshots og spist 150 kg wienerschnitzel, så hiedi’erne og gutterne i baren havde rigeligt at se til.

Festen var igen en bragende succes med god stemning fra start til slut og arrangørerne fra Holstebro Boldklub’s ungdomsafdeling håber derfor på endnu flere gæster når Bierfest 2018 skydes i gang 2. februar. Det perfekte antal i hallen til Bierfest er omkring de 600,så arrangørerne håber på igen at øge besøgsantallet med 100.

Forsætter samarbejdet med Vollstedt Group

Konceptet som festen er bygget op omkring er efterhånden gennemtestet i hele landet, da medarrangørerne fra Vollstedt group de sidste mange år har lavet op mod 50-60 Bierfester om året med stor succes, endda også i byer med under 1000 indbyggere.
Dette er også grundene til Bierfest Holstebro ligger 3. februar. Vollstedt Group og bandet Topseven er simpelthen booket op alle andre weekender på året da efterspørgslen på Bierfesterne er høj.
Bierfesterne har faste leverandører som blandt andet består af Danmarks eneste 7-timers nonstop live band Top Seven, som ikke mindst er kendt som bandet der hvert år spiller op for over 2000 tilskuer til Ribes Tulibierfest og til Ringriderfest i Sønderborg. Af andre leverandører kan nævnes udklædningsfirmaet GAG.dk, der tilbyder tematøj til gode priser og Fuglsang bryggerierne som leverer øllet i store 1 liters krus. I øjeblikket arbejdes der også på en ny leverandør af de store wienerschnitzler med alt tilbehøret og den er selvfølgelig med i billetprisen.

Ikke kun en ølfest

Bierfesten er ikke en oktoberfest, men er en temafest som er inspireret af oktoberfesten i München og afterskiparty’s i alperne, så fokus er selvfølgelig på gode øl, men også på dans og ikke mindst udklædning. Så kom udklædt, så du ikke føler dig udenfor – udklædning er du ikke et must.
 

2. februar i Sir-Lyngbjerg Centret

Festen foregår igen i Sir-Lyngbjerg Centret fra kl. 17.45 – 01.00 og med centrets gode facilliter, samt pyntning af hele hallen, bliver det den perfekte ramme for festen. Vi lover at det igen bliver en fantastisk temafest i en flot og intim hal. Hallen bliver pyntet for mange penge
og selvfølgelig serveres øllet af barmfagre Heidi’er og gutter i lederhosen.
Billetter kan nu købes på billetten.dk og man kan læse mere om festen på
Evt. spørgsmål kan du kontakte Kristian Hedegaard på tlf. 26 70 79 83
Brinks box
Kayas Pizza box