Holstebro får sin egen øl-festival til April

Det er nok smartest at lade bilen stå, hvis du ønsker at smage dig igennem de mere end 150 forskellige special øl fra de 22 mikrobryggerier til Holstebros nye øl-festival på Slagteriet d. 21 April.

Ambitionerne og forventningerne er høje.
Kristian Andersen som er Ideudvikler og ejer af Event Solutions, står bag øl-festivalen. Han mener ikke man skal være øl-entusiast for at deltage i arrangementet.
“Øl-festivalen er for alle. Der vil være underholdende stand-up shows, live-musik med et lokalt jazz band, et stort udvalg af Street food med blandt andet øl-pølser og øl-kager. Derudover vil der være fremvisning af en række gamle veteranbiler eller mulighed for et spil beerpong med sine bedste venner.
Personligt er jeg slet ikke i tvivl om at dette arrangement vil sælge mange billetter og at der vil være noget for enhver smag. I bund og grund handler det bare om at få en god og hyggelig dag.
Det unikke ved denne festival, er at du vil gå derfra med nogle gode oplevelser som du ikke havde forventet – og det koster dig kun 80 kroner for billetten.”

Festivalen vil finde sted i Kulturdivisionens og Subhusets lokaler på Slagteriet lørdag d. 21 April, hvor dørene åbnes fra kl. 14-21 efterfulgt af en gratis efterfest på Tobaksfabrikken.

Danmarks måske største øl-ekspert Carsten Berthelsen vil holde åbningstale kl. 15.00. Carsten er af mange også kendt fra Natholdets Julekalender med Anders Breinholt, som blev set af rigtig mange i December måned på TV2.

Herefter vil det lokale seks mand band “River Jazz & Blues Band” stå for musikken sammen med “The Buskers Lane” senere på aftenen.

Arrangøren bag forventer omkring 2000 gæster og fortæller at der har været god lokal opbakning fra både samarbejdspartnere og bryggere, hvilket gør at det hele går op i en højere enhed og giver en større bredde på både markedsføringen og kendskabet til arrangementet.

Ideen opstod da arrangøren og et par af hans venner smagte på nogle special øl sidst sommer. Hertil udtaler han: “Som samfund er det blevet mere almindeligt for os at efterspørge det gode håndværk og de ekstra ordinære oplevelser. Festivalens gæster får mulighed for både at smage på special øl du ikke kan finde i dagligvare butikkerne, samtidig med at de får historierne bag fra bryggerne selv.”

Du kan læse mere om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/169704533643103

Brinks box
Det Gamle Postkontor