“Helvede og himmel” gav nederlag i Skjern

Af Claus Sonne

888ligaen, slutspil 2. runde

Skjern – TTH Holstebro 35-30 (17-9)

Mål kjern: Kasper Søndergaard 10, Jesper Konradsson 4, Markus Olsson 4, Bjarke Christensen 4, Anders Eggert 3, Christoffer Cichosz 3, Bjarte Myrhol 3, Eivind Tangen 2, René Rasmussen 2.

Mål TTH: Kasper Kildelund 7, Martin Hansen 5, Peter Balling 4, Jonas Porup 4, Simon Birkefeldt 3, Vignir Svarvarsson 3, Viktor Östlund 2, Jac Karlsson 1, Emil Sidelmann 1.

 

En rigtig, rigtig god 2. halvleg var ikke nok til at opveje efterveerne af en elendig 1. halvleg, og så tabte TTH 30-35 i Skjern lørdag eftermidag.

TTH var bagud 9-17 ved pausen efter 30 minutter, hvor TTH-afslutningen så ud som var de lavet af jern – og Skjern-keeper Emil Nielsen var en magnet. TTH tabte således kampen om redninger med 4-11 i 1. halvleg, og det kunne ses på måltavlen.

Det så ikke ret meget bedre ud fra 2. halvlegs indledning, men det blev det. Hurtigt og meget, endda.

Pludselig virkede TTH-forsvaret, og det pustede liv i Torbjørn Bergerud i kassen. I offensiven kunne TTH pludselig omsætte nærmest hvert angreb til mål, og pludselig var 11-19 blevet til 27-28. Det lykkedes dog aldrig TTH’erne at få kontakt, og i takt med, at der skulle satses i slutfasen, måtte TTH satse hele butikken – og det virkede ikke.

Kampen fik desværre en kedelig bismag, da Skjerns René Rasmussen i begyndelsen af 2. halvleg rev sin ene akillessene over. Herfra skal der lyde et god bedring til René.

Brinks box
Kayas Pizza box