Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Nørre Boulevard Skole har haft indbrud i nybyggeri i perioden fra tirsdag klokken 18.   til onsdag klokken 07.00. Tyve har brudt hængelås op i indhegningen til byggepladsen. Fra bygning under renovering er stjålet 12 ovenlysvinduer. Et vindue vejer 100 kg., så der har været flere om tyveriet. Politiet har få spor fra gerningsstedet. Har du set noget, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stoppede onsdag klokken 14.15 en bil på Struer Landevej, som kørte usikkert. Bilens fører var en kvinde på 37 år og fra Thy. Hun blev testet positivt for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve blev hun løsladt igen

Opfordring fra politiet

Politiet oplever en del henvendelser om mystiske personers færden. I går blev anmeldt en hændelse i Mejrup. En person ringer på et hus, hvor lyset er slukket. Udenfor står en person, der afleverer en brugt snaps flaske og forsvinder igen.
Politiets indtryk er at andre også oplever mystiske ting. Nogle grupper har Facebook sider, de slår hændelserne op på. Politiet opfordrer folk, der oplever lignede situationer om de også for en henvendelse.

 

Sådan kan du bruge din netavis

MinByHolstebro.dk og MinByStruer.dk gør opmærksomt på:

Alle kan skrive til netavisen om advarsler og oplevede situationer.

Vi vil gerne hav et billede med fra området, ellers finder vi selv et i vores arkiv.

Du kan skrive en mail til: redaktion@minby.tv

  1. Du kan altid sende en historie fra dine oplevelser, dit lokalområde eller dine foreninger.
Brinks box
Noojins boks alm.